31.10.2012

Pikkulintujen touhuja

Olemme ruokkineet lintusia monen vuoden ajan. Lintulaudalla on vieraillut talitintti, hömötiainen, sinitiainen, töyhtötiainen, varpunen, vihervarpunen, peippo, viherpeippo, punatulkku, harakka, närhi ja orava. Emme seuraa lintuja mitenkään aktiivisesti, mutta mukava niitä on seurailla.
2 kommenttia:

 1. Vasta viikon verran olen ruokkinut taas lintusia täällä Pajupirtin pihalla. Voi miten ne olivatkaan innoissaan kun löysivät auringonkukan siemeniä lintulaudalta. Ohut lumikerros oli peitellyt niiden ruokavarastot ja helppoa einestä oli jälleen saatavilla. Niitä on niin mukava seurata. Tänä aamunakin jo kuuden jälkeen heti oli nälkäisimmät hereillä.
  Kiitos vierailustasi Pajupirtissä ja tervetuloa lukijaksi. Sinullakin näkyy olevan suht tuore blogi, onnea vaan sen tekemiseen. Ihastuin tuohon Huiskula-kisan asetelmaan. Haaveissa on saada jostain haalittua koivunrisua jouluaskarteluihin. Kun ei nyt vaan tulisi liikaa lunta ettei kaikki peity lumen alle.
  Ihanaa loppuviikkoa ja askarteluintoa sinne puutarhalle.
  Pajupirtin Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa käymään blogissani. Tuore bloggaaja olen ja tämä koukutti, kyllä heti. Pihanikin on suht tuore, mutta innolla rakennan ympäristöä näköisekseni. Minullakin jäi kaikki sammalet keräämättä joulun askarteluihin, mutta jospa vielä maata pilkistää ennen joulua. Sinulla oli kaikkea ihanaa ja innostuin vaikka mistä. Voisit vaikka kirjan kirjoittaa!!!

   Mukavaa syksyn jatkoa sinullekin!

   Poista