21.11.2012

Masentaako marraskuu?

Enpä muista näin sateista ja pimeää marraskuuta. Hiekkateiltä on routa sulanut ja tiet ovat pehmenneet..mitähän on keväällä luvassa. Aamupäivän laittelin koristetyynyihin jouluisia tyynynpäälisiä, vaihdoin muutamat joulunpunaiset matot, pesin pyykkiä ja kohta kutsuu työt. Olenkin monesti miettinyt, että työ sotkee näitä vapaa-ajan harrastuksia. Toki raha on tervetullutta, mutta vapaata voisi olla enemmänkin. Kunhan lainat on maksettu, niin palkitsen kyllä itseni vuorotteluvapaalla, jos sellaista enään on olemassakaan. Yksi joulun ensimmäisistä urakoista kuitenkin on valmiina; joulukortit on kirjekuorissa..Jippiiii..kaikki rakkaat sukulaiset saavat itsetehdyt kortit.

Tässä näkymää meidän sisäänkäynniltä tältä aamulta, harmaata on. Tulevat tekemiset ja suunnitelmat kuitenkin vievät ajatukset onnellisiin mietteisiin. Mukavaa viikon jatkoa kaikille lukijoille :)


2 kommenttia:

  1. Harmaa on kaunista. Marraskuun valo on kaunista. Sinun pihasikin on kaunis.
    En masennut pimeästä, enkä kaamoksesta. Kait olen jonkun sortin peikko, joka viihtyy myös pimeässäkin. Talvella ei tarvitse hoitaa puutarhaa, voi tehdä paljon muita asioita.
    Enpä tiedä ehdinkö kortteja itse tehdä.

    VastaaPoista
  2. Minäkin tykkään siitä, että nyt on aikaa tehdä jotain muuta, kuin kitkeä ja istuttaa. Istuttamisen aika alkaa ihan kohta...

    VastaaPoista