5.11.2012

Pyhäinpäivän jälkeistä elämää

Pyhäinpäivänä kävimme monelle haudalle viemässä kynttilän. Meille tärkeitä ihmisiä muistellen. Koetan vaalia äitini antamaa perinnettä. Hautausmaalla on rauhallista ja jotenkin juhlavaa kulkea.

Joulutortut on syöty ja juuressose laatikkoa maisteltu. Hieman aloitettiin muistelemaan joulunmakuja.

Pyhänä aloitin tyttäreni kanssa joulukorttien askartelun. Teemme niitä useina iltoina pieniä määriä kerrallaan. Muutoin loppuu ideat ja jaksaminen. Se on aina oma hommansa.

Kissamme Marja Mutikainen ontui takajalkaansa tänä aamuna ja oli silminnähden tuskainen. Annoin särkylääkettä ja miehenin käyttää päivällä häntä eläinklinikalla jos on tarvetta. Luulen, että jalka on venähtänyt. Sama vaiva on ollut Mutikaisella aiemminkin. Hän varmaankin hyppää liian korkealta ja jalka venähtää. Nyt Mutikainen nukkuu lämpimän takan päällä, mielipaikallaan. Syötin häntä kädestä pitäen, kun ei kärsinyt kököttää niin söi maaten.

Monessa blogissa jo kovasti odotetaan joulua...niin minäkin. Mutta koetan sinnitellä ja siirtää joulukoristeiden esille laittoa joulukuun alkuun. Kuitenkin vaikka koristeita on ihana laitella, niin niihin myös ajan myötä kyllästyy. No, vielä on vajaa kuukausi joulukuun alkuun ja nyt mennään näillä kuvilla:

Joulukortteja vuonna 2012.


Somistin aikaisemmin tekemääni havuseinäkoristetta.

Vielä löytyi sitekä kukkija rännän keskeltä.
 

2 kommenttia:

  1. Voi voi, en minä vielä joulua odota. Ei näin pian.
    Mutta kudon sukkia ja kuviolapasia. Siinä on jouluinen ajatus ehkä mukana...

    Voi Mutikaista! Jospa vika löytyisi.

    VastaaPoista
  2. Mutikainen on lähes parantunut. Jalassa oli revähtymä, joka ilmeisesti tulee vaivaamaan jatkossakin.

    VastaaPoista