9.1.2013

Askartelua terassille

Keväällä sisustan ulkoterassiamme viihtyisäksi oleskelutilaksi. Perinteisesti laitan terassille valkoiset verhot ja kalusteet. Olen haaveillut kunnon polyrottinkisohvasta, mutta taitaa vieläkin jäädä haaveeksi. Kunnolliset maksavat budjetilleni liikaa. Yksi idea "sohvasta" on muhimassa, minkä voisi itsekin tehdä, katsotaan mitä keksin keväällä. Mutta koska aloitan kaikki valmistelut hyvissä ajoin, niin tänäkin vuonna. Askartelin paverpol-aineella koristeen, minkä laitan terassille somisteeksi. Viime keväänä hieman harjoittelin koriteemalla ja nyt toteutin tällaisen luomuksen;
 


Tämä oli niin helppo tehdä, että sain kipinän jatkaa vielä lintuaiheella. Seuraavaksi teen kurjen, mikä tulee koristeeksi puutarhaan. Laitan ohjetta askartelusivulle tästä torsosta ja sitten myöhemmin kurjen teosta. Idearikasta viikonjatkoa kaikille:)

15 kommenttia:

 1. Mistä tuo on tehty? En nyt ihan "hiffannut"? Onko tuo säänkestävä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsin askartelut puutarhaan -sivulle tarkat ohjeet tämän naistorson tekemisestä. Anteeksi, kun kestivät...päiväunien ajan:)
   Paverpol-aine on kovetusaine, mitä voi käyttää askartelussa. Sitä on eri värisinä ja myös värittömänä. Kangas, mikä on sivelty tai upotettu aineeseen kovettuu ja sekoittamalla siihen paverplast-ainetta lopputuloksena on vedenkestävä esine. Pohjalla tässä on siis styroksinen naisentorso-figuuri. Tämä minun tekemä ei siis kestä olla vesisateessa, mutta katetulla terassilla koristeena kylläkin:)

   Poista
  2. Ok. En ole ennen tuollaisesta aineesta kuullutkaan, mutta askartelu ei ole meikäläisen vahvuus... ;O) Hieno patsas!

   Poista
 2. Kaunis taide teos, odotn kovasti kurki teeosta olen pitkän aika haaveillut puutarhaan kurkea se olisi mukava saada minunkiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, varmaankin kannattaa hankkia myös paverplast-aine mikä tekee paverpol aineesta säänkestävän. Googlen kuvahaulla tulee paljon kaikenlaisia hahmoja, mitä tällä ihmeaineella on tehty. Hakusanaksi paverpol askartelu:)

   Poista
 3. Vau, onpa hieno naisfiguri. Kiva nähdä vähän erilaista askartelua. KIITOS.

  VastaaPoista
 4. Piti tietysti olla naisfiguuri. Näppäinvirhe paholainen iski.

  VastaaPoista
 5. Näyttävän näköinen taideteos. Jännittävää nähdä se kurki...

  VastaaPoista
 6. En ole tuollaisesta tekniikasta koskaan kuullutkaan;pitääpi panna muistiin. Hieno teos :)

  VastaaPoista
 7. Aivan upea teos. Olen jonkinverran kuullut tuosta aineesta. En ole itse kokeillut, mutta täytyy varmaankin keväämmällä tehdä jotain.

  VastaaPoista
 8. Upean näköinen jumalatar terassillasi! Sinulla on ideaa ja kokeilunhalua! Olen kuullut tuosta kangastekniikasta kyllä.

  VastaaPoista
 9. Kiva lukea, että muutkin tykkäävät:) Kannattaa ehdottomasti kokeilla. Sinellissäkin näkyi olevan kaikkia noita aineksia (styrox-torso, paverpolia ja paverplastia).

  VastaaPoista
 10. Hei, sinut on haastettu !
  http://puutarhaterapiaa.blogspot.fi/2013/01/11-kysymysta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta. Otan sen ilolla vastaan:)

   Poista