20.1.2013

Keväinen asetelma

Terveruloa uusille lukijoilleni;  Eija  Puutarhassa In the garden -blogista ja Pelaguu Kaaos kukkaruukussa- blogista.

Eilen oli aivan pakko upottaa sormet multaan ja istutella muutama kukkanen astiaan somistamaan olkkarin pöytää. Näin paikallisessa kukkakaupassa aivan ihastuttavan esikon, mikä minun piti saada olohuoneen kukka-asetelmaani. Värit ovata aivan ihastuttavat liila ja valkoinen. Voi, kun saisin sen pysymään hengissä kevääseen saakka....

Takana onkin työntäyteinen viikko. Eilen illalla oli mukava käydä pitkästä aikaa ulkosaunassa kylpemässä. Yli 10 asteen pakkanen on hieman liian kylmää ulkosaunassa käymiselle. Tänään olikin kiva nukkua hieman päiväunia, katsella sisustus ohjelmia ja hoitaa elukoita.

Tyttäreni haluaa ansaita shoppailu rahaa, niin tein kotitöistä listan ja rahakorvauksen. Meillä alkaakin olla puhdasta ja itse pääsen hieman helpommalla:) Tulipa tehtyä hyvä diili;)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!
8 kommenttia:

 1. Tosi kaunis asetelma <3 kyllä se niin mieltä piristää,kun saa edes jotain värkkäillä kasvien parissa.Ulkosauna...siinä on sitä jotain.

  VastaaPoista
 2. Mukava keväinen värin tuulahdus!

  VastaaPoista
 3. Kaunis asetelma. Meilläkin käytetään lapsityövoimaa korvauksella ja ilman. Aika paljon tekevät erilaisia kotitöitä. Hyvä niin. Oppivat.

  VastaaPoista
 4. Onpa tosiaan kaunis esikko ja sopii tuon valkoisen tulilatvan kanssa tosi hyvin. Ulkosauna olisi aivan mahtava. Sitä puilla lämmitettäessä jo ulkonakin havaittava, piipusta tuleva tuoksu on vailla vertaa.

  VastaaPoista
 5. Kannatti upottaa kädet multaan, sillä asetelmasta tuli todella kaunis.
  Saisikohan sitä teidän tytärtä lainaksi, meillä kun ei oikein hommat tunnu edistyvän.

  VastaaPoista
 6. On todellakin kaunis asetelma, Minäkin tykkän kovasti ulko sunasta
  sitten kun viellä käy pyöriskelemässä lumess kyllä piristää.

  VastaaPoista
 7. Hyvän diilin teit :)

  Upea kukka-asetelma.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista! Lumessa pyrähtämistä en ole tohtinut kokeilla:)

  VastaaPoista