12.1.2013

Kukkaistyttöjä ruukun koristeeksi
Tervetuloa kaikille uusille lukijoille!

Viikonloppu alkoi askartelemalla. Kaksi kukkaistyttöä tein jo joulunpyhinä, kun meinasi tulla tekemisen pula:) Ohjeen nappasin jostain askartelulehdestä muutamia vuosia sitten. Tarkemmat ohjeet tulevat taas aikanaan askartelusivulle.

Ulkona on kaunista, kun pakkaslunta on kertynyt puiden oksille. En olekaan tainnut mainita, että tuttavani oli löytänyt muutaman kilometrin päästä kotoamme suden jäljet jo ennen joulua. Makuupaikka oli ollut korkean kumpareen päällä, mistä oli ollut laajat näkymät heidän tiluksilleen. Olen kävelylenkeillä tarkkaillut pelloilla olevia jälkiä, että osaan hieman pitää omia elukoita silmällä...Aika hurjaa, olen aina pitänyt näitä seutuja turvallisina. Hieman huolettaa ensi kesän marjastusreissut.

Kirjastosta lähti taasen vino pino puutarhakirjoja luettavaksi. Löysin myös kirjan, missä oli rautalanka-askartelua. Taidankin suunnitella seuraavaksi kukkakorin tekoa:). Paverpol kurjen teen hieman myöhemmin, kunhan saan hankittua aineen millä siitä tulee vedenkestävä.

Hyvää viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Onpa tosi kivoja kukkaistyttöjä. Sointuvat värit.


  Kohta minäkin kaivan puutarhakirjani esiin
  kirjahyllystä ja aloitan niiden tutkailun.
  Hyvää ja idearikasta viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Somia kukkaistyttöjä! Kaipa ne sudet väistelee ihmistä.

  VastaaPoista
 3. Mä myös lainasin tälläviikolla pinon kotimaisia puutarhakirjoja;saa hyviä vinkkejä ja inspistä juttuihin,jotka melko varmasti onnistuvat täälläkin päin ;D

  VastaaPoista
 4. Kiva, että tykkäätte! Sudet onneksi väistävät ihmisiä. Minua huolettaa nuo kissat ja tuleva kesä, kun ne miilustavat vähän siellä ja täällä. Reviirikin suurenee huomattavasti kesä aikaan. Sekä tietty Rita-koiramme huolettaa...ymmärtääkö se poistua paikalta suden kohdatessaan vai hyökkääkö puolustamaan reviiriään. Luulen, että puolustaa ja silloin käy huonosti:( Onneksi talomme on kuitenkin aika lähellä maantietä (jospa se toimisi pelotteena hukalle), talon takana vain on umpimetsää...

  VastaaPoista