13.1.2013

Päivälenkillä

Tässä olemme lähdössä Ritan kanssa päivälenkille. Luonto on niin kaunis, kun pakkaslumi peittää puiden oksia. Metsä on suorastaan lumoavan näköinen. Iltaisin jos pelaamme lamppuskia tyttäreni kanssa, niin huudamme "Möröt piiloon, täältä tullaan" ja sitten juostaan kiireen vilkkaa piiloon:)


Laavu odottaa makkaranpaistajia metsän siimeksessä. Laavulla olisi kiva myös yöpyä jokin kesäinen yö...siinäpä mietittävää ensi kesää varten.


Monta rakennusta näkyvillä; vasemmalta oikealle - ulkosaunan katto, keinun katto, terassi, kukkamökki ja sitten äärimmäisenä oikealla puuvarasto.


Pihapiiriä monelta eri kantilta.

Rita otti vainua jäljistä.
Ketun jäljet.Oravan rapinaa kuului kuusesta. Rita kyllä tottelee, kun sitä komentaa, ettei saa lähteä metsikköön.Pihatie on osittain puiden reunustama.Puut ovat niin tunnelmallisen kauniita.
Rita tykkää leikkiä jäämöykyillä. Meno on välillä hurjaa, mutta mukavaa...häntä heiluu hurjana ja nenä maassa Rita sörkkii jääpaloja.Lumi on tehnyt kauniita veistoksia pihakoristeista.Jänö-pupu on käynyt nautiskelemassa takapihan norjanangervoissa. Lunta on noin 30cm, joten ehtiivät syömään pensaat maata myöten ennen kevättä....Jaa, itkiskö vai nauraisko:)

Yksi pensaista on jo melkein finito...voihan puppeli...


Tässä on vielä syömistä. Hyvää ruokahalua jänöset!

9 kommenttia:

 1. Minäkin olen joskus miettinyt tuota laavulla yöpymistä...pitäisi varmaan ajoittaa ennen tai jälkeen hyttyskauden ;9

  Hauska karvakaveri sinulla!

  VastaaPoista
 2. Rita on hieno! Laavulle yöpymään minua ei saisi, vaikka maksettaisiin... ;O) Kauniita talvikuvia. No, eipä tarvitse keväällä leikellä pensaita, kun jänöt hoitivat homman. Ihme kyllä, mulla on saanut ko. angervo olla rauhassa.

  VastaaPoista
 3. Lumoavan kaunista! Voihan pupuset...uskaltaako ääneen sanoa (?), minunkin norjanangervot ovat saaneet olla (vielä) rauhassa! Pihaveistokses on todella kaunis!! AnnaH

  VastaaPoista
 4. Ihana koira. Laavulla yöpyminen olisi varmaan tosi upea kokemus. Meillä puput ovat syöneet lähes vuosittain norjanangervoaidanteen alas ja edes hiuskarkote ja suojaukset eivät ole auttaneet.

  VastaaPoista
 5. Löysithän sinistä hämyä!! Upeita!

  VastaaPoista
 6. Kauniita puita! Talvessa on paljon kaunista.
  Blogissani löytyy sinulle haaste kuvata lempiasioitasi.
  Mukavaa uutta viikkoa!
  KArolina

  VastaaPoista
 7. Komeita talvisia maisemia!
  Koiran kanssa on kiva lenkkeillä ja etenkin,jos on paikka,jossa koira saa vapaana juosta ja pääsee seuraamaan sen kohnotusta :)

  VastaaPoista
 8. Ihania talvimaisemia,puut ja pensaat ovat kyllä niin kauniita.
  Hyvää alkava viikkoa!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kommenteista! Kiitos myös Karoliinalle haasteesta...on jo työnalla!

  VastaaPoista