9.3.2013

Kevättä rinnassa!

Akartelin puutuolit terassille kevätruukkuistutusten seuraksi. Ovat helppotekoiset ja hauskan näköiset, kun et mittaile liikoja. Narsissit kestävät pientä pakkasta. Olen pitänyt -5 asteen pakkasessa ja ovat kestäneet hyvin. Vaikka pakkasta olisi enemmänkin, mutta jos aurinko lämmittää narsissi selviää hyvin. Yöksi on muistettava ottaa sisätiloihin. Viileä eteinen on sopiva paikka.

Tällä hetkellä täällä Savossa on niin paljon pakkasta, että vien narsissit kukkavajaan odottamaan lämpimiä kelejä. Nyt on aika ottaa kellarissa talven olleet krookuksen- ja narsissinmukulat. Syksyllä laitan muoviruukkuihin kellariin mukuloita ja muutama viikko ennen pääsiäistä otan ne valoon. Näin saan kukkaloistoa pääsiäiseksi:) Kukinnan mentyä ohi, säilytän mukuloita suojaisassa paikassa ja istutan ne kukkapenkkeihin kasvamaan.

Mukavaa viikonloppua!!!


14 kommenttia:

 1. Pikkuhiljaa..aurinokin vihdoinkin näyttäytyy:)

  VastaaPoista
 2. Suloiset ovat tuolit. Niin munkin mielestä taika on just siinä, ettei mittaile liikoja, tuollaisena hieman rosoisena ovat viehättävät. Tosi kivan näköistä myös tuo sammal ruukuissa.

  VastaaPoista
 3. Somat tuolit ja kauniit narsissit. Keväinen asetelma!

  VastaaPoista
 4. Tosi hauskan näköiset ja parhaimmillaan juuri "käsintehdyn" näköisinä.

  VastaaPoista
 5. Ihanat tuolit ja jotenkin tulee heti pääsiäinen mieleen. Tasetit ovat tosiaan siitä hyviä, että hiljalleen viileään totuttamalla ne sietävät hyvin muutaman asteen pakkasia.

  VastaaPoista
 6. Tosi kivan näköisiä tuoleja ja kauniit narssissit:)

  VastaaPoista
 7. Toso nättiä, kuin tonttula keväällä!!

  VastaaPoista
 8. Mukavasti kollaasiin saa koottua asetelman eri puolet ja yksityiskohdat. Julkaisin juuri ensimmäisen kollaasin ja laitoin postaukseen linkin sinun yhteen kollaasiin.

  VastaaPoista
 9. Ihana! Tykkään aivan hirveästi. Luonnonmateriaalit ovat niin kivoja puutarhassakin. Ja juuri oikealainen taustakin on siihen löytynyt. :) Täällä myös suunitteilla ensi kesän projektina jotain luonnosta puutarhaan ja tässäpä hyvä vinkki.

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommenteista. Minulla alkaa aina vapaapäivänä askartelusormea syyhyttämään:) Mutta nyt on aika alkaa siivoamaan. Tänään puuhastelen kukkavajassa...

  VastaaPoista
 11. Superkivoja pikkutuoleja, hieno idea! Ja toteutus myös :)

  VastaaPoista
 12. Söpöjä tuoleja, kiitos ideasta! Aineksia minullakin suulissa valmiina.

  VastaaPoista