24.3.2013

Kyöpelivuoren noita-akalle luuta

Askartelin tänään luudalle uuden puuvarren. Mahtaako kelvata pääsiäisnoidille:) Tavallisen puisen luudanvarren pohjamaalasin mustalla ja siihen tein erivärisiä kukkia. Taitavammat maalarit voivat tehdä taiteellisempia, mutta ideana mielestäni mainio.Lisäksi valmistelin terassia kevätkuntoon ja keksin vielä tehdä "munapuun"..heh,heh... Nyt alkaa olla sellaiset ilmat, että kevätkukkia voi laittaa ruukkuihin piristykseksi. Olen vielä ottanut ruukut yöksi sisälle eteiseen. Olen pitänyt sellaista -5 astetta sopivana yöpakkasrajana. Muutamia taimia tuli koulittua tänään ja laitan niistä myöhemmin juttua Siemenestä omaksi iloksi -sivulle. Tyttäreni oli mukana kuvaamassa istutustouhuja ja yrittipä Matti Matinainenkin tulla kaveriksi...

Hyvä, että kynnet pitivät ulko-oven karmissa...mukavaa viikonlopun loppua ja ensiviikon alkua:)

8 kommenttia:

 1. Ihana pääsiäistunnelma tulvii kuviesi myötä tänne minullekkin ja tosi kaunis on myös tuo kelohonkaseinä, joka näkyy kuvissasi. Minäkin hain tänään Porvoon Honkkarista narsisseja, helmililjoja ja perenna ja kesäkukka siemenpusseja. Ja ostinpa vielä tuoksuliljan, vuokon ja värililjan mukuloita.

  VastaaPoista
 2. Mukavan oloinen pääsiäistunnelma teillä - musta kissa mukaanlukien :) Mukavaa pääsiäisaikaa !

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo Matti! Kauniita pääsiäiskoristeluja sinulla!

  VastaaPoista
 4. Voi hyvä tavaton tuon kissan ilmettä :D

  Ihanat pääsiäiskoristelut!

  VastaaPoista
 5. Matilla on aina kova hinku kukkavajaan, mutta eihän sitä voi sinne päästää. Se nimittäin oitis hyppää katselamaan ikkunasta ja silloin on purkit ja ruukut nurin. Kisut istuvat oven ulkopuolella kaiteella ja maukuvat kuin riivatut. Lopulta, kun viimeinenkin keino on käytetty Matti alkaa hyppiä ovea vasten:)

  VastaaPoista
 6. Hieno luuta! Nauratti tuo roikkuva katti :D

  VastaaPoista
 7. Ihanaa pääsiäistunnelmma!♥

  VastaaPoista
 8. Tuollaisella luudalla voisi vaikka tämäkin noita lähteä liitelemään. Muutenkin pääsiäisaskartelusi ovat hienoja.
  No voi, niin kissamaista uteliaisuutta...

  VastaaPoista