15.3.2013

Voi noita pakkasia!!!

Takana on työntäyteinen viikko ja vielä huomenna käyn töissä yhden päivän tälle viikolle. Pääsiäinen on kohta käsillä ja rairuohoakin voi kylvää. Rita-koirallamme on juoksuaika. Eilen illalla kävi yksi sulhanen oven takana:) Rita vinkui ja olisi halunnut ulos. Naapurin koira kävi viimekin syksynä tarjolla sulhaseksi. Täytyy ihmetellä miten hyvä hajuaisti koiralla on, koska naapuriin on n.4 km matka. Kait se naapurin koira haistaa tyttökoiran hajut sinne asti???

Kylvöistä on nyt reilu viikko. Johan sieltä mullasta nousee myös taimiakin. Lisävalo antaa vauhtia kasvuun. Ensi viikolla täytyy laitella samettikukat ja muut myöhemmin kylvettävät siemenet. Viikolla 14 on tulossa lisäksi pistokkaat.

Enpä muista vastaavanlaista kevättä, että kovia yöpakkasia jatkuu vieläkin. Laitankin kalenteriin muistiin pakkastiedot ensi kevättä varten. Useana keväänä olen ottanut syksyllä laittamani krookuksen- ja narsissinmukulat kellarista valoon viikolla 10. Tänä vuonna pääsiäiskukkani ehtivät kukkia liian aikaisin, kun niitä ei voi viedä päiväksi ulos. Kevätmukulakukkia on kiva laitella pääsiäisen aikoihin erilaisiin koreihin terassin koristeeksi.

No, tässäpä blogini lukijoille silmäniloa.Tervetuloa uudet lukijat! Osallistukaa kukkavajani nimikilpailuun. Palkintokirja odottaa valmiina postitusta.

Mukavaa viikonloppua kaikille!!!
6 kommenttia:

 1. Hyvä,että edes sisällä on kevätfiilistä,kun ulkona sitä ei pahemmin vielä olekaan :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kevätkukat siellä loistaa Kiitos samoin sinulle Iloista viikonloppua sinulle Maarit :)

  VastaaPoista
 3. Heleät narsissit. Aurinkoista viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Meillä on myös Tigerillä juoksuaika, lenkittäminen on hankalaa, kun haistelee ja (yök yrittää nuoleskella) kaikkien pissat, ja niitä riittää. Mutta sulhoja ei ole tullut oven taakse kuten teillä :)
  Herkän ja kauniin näköisiä kukkia, hyvä että kevättä edes sisällä !

  VastaaPoista
 5. Yöpakkasista huolimatta aurinko lämmittää päivisin ihan mukavasti. Kauniita kukkia vastaanottamassa kohta saapuvaa pääsiäistä.

  VastaaPoista
 6. Yllättävän kylmää on vielä. Luulisi, että tulee pitkä, lämmin kesä, kun talvikin on näin pitkä.

  VastaaPoista