21.4.2013

Vihdoinkin kevät!!!

Nyt se kevät on vihdoinkin saapunut. Useana aamuna olen kuullut mustarastaan laulua, kuten moni muukin on blogissaan kertonut. Kurjet ja joutsenet ovat jo jokapäiväisiä muuttolintuja. Auringonkukansiemeniä ei vielä ole muuttolinnut tulleet syömään.

Rapsuttelin tänään hieman jo nurmikkoa. Nuppulan ympäristö on aurinkoinen paikka ja oli jo valmis haravointiin. Tiistaina olen vapaalla ja meinaan siivoilla kukkapenkkejä.

Orvokkeja istuttelin torstai-iltana vesisateessa:) Niitä vain on joka kevät saatava ja istuteltava ruukkuihin. Laitan ne perennapenkkeihin, kun aloitan kesäkukkien istutuksen. Orvokit leviävät kukkapenkeissä, jos niiden antaa siementää.

Ihanaa keväistä viikkoa teille kaikille!


Narsissit nousevat!Viime keväänä siemenestä kasvatetut nukkapähkämöt ovat selvinneet talvesta.

7 kommenttia:

 1. Kurkia ja joutsenia näkyy jo meilläkin. Niiden laulusta tulee niin kevät fiilis. Mullakin on tapana ostaa orvokkeja ns. välikausikasveiksi kun narsissit ovat kukkineet ja pelakuille on vielä liian kylmä ulkona. Istutan ne sitten perennoiden joukkoon, tyhjille paikoille.

  VastaaPoista
 2. Olipa tosiaan keväinen viikonloppu, ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Tänään oli niin kesäinen päivä lämmin.Orvokit ovat niin kauniita että niitä täytyy joka kesä saada:)

  VastaaPoista
 4. Tänään oli niin upea päivä, ihan kuin suuri ihme olisi tapahtunut. Kaunis tuo sinun sydänruukkusi.

  VastaaPoista
 5. Minäkin kuulin eilen joutsenten laulun:)

  Sydänruukku on minustakin viehättävä.

  VastaaPoista
 6. Oli upea viikonloppu. Sää oli mahtava ja oli ihanaa tehdä pihatöitä pitkän tauon jälkeen. Huomasitko, että jossain aiemmassa kommentissani kiitin siitä kirjasta. Kiitos vielä, jollet huomannut. Mukavaa luettavaa ja katseltavaa. Hyvää alkanutta viikkoa, Maarit!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille viesteistä! Ole hyvä Satu kirjasta. En ole käynyt blogeissa vähään aikaan, niin en ole huomennut kommenttiasi. Toivottavasti saat kirjasta ideoita.
  Sydänruukun löysin Clas Ohlsonista:)

  VastaaPoista