3.5.2013

Vihdoinkin pistokkaita!

Kylläpä näitä ihanuuksia on odotettu. Mutkiakin matkassa oli, kun lähettäjä ei ollut laittanut postille kuin yhden puhelinnumeron, niin en saanutkaan pistokkaita tiistaina vaan vasta torstaina. Huh, huh...mutta nyt pistokkaat on istutettu ja kasvu alkakoon. Harmi vain, kun osa jäi myös tulematta:( Ensi keväänä palaan entiseen tuttuun ja turvalliseen toimittajaan Juha Toikan luotsaamaan KodinKukat -yritykseen (http://www.puutarha.com/) Olen saanut heiltä monena vuonna hyviä taimia kohtuulliseen hintaan ja sovittuna ajankohtana. Nythän Exotic Garden toimitti pistokkaat yli kuukauden myöhässä!
Kuvassa on myös näkymiä muiden taimien kasvusta. Nuppulassa alkaa olla ahdasta. Nyt onkin alettava rakentamaan ulkosuojaa, minne laitan taimet päivän ajaksi. Minulla kun ei ole kasvihuonetta.

12 kommenttia:

 1. Minäkin olen saanut tosi hyviä taimia kodin kukilta. En ole vielä muita kokeillut.

  VastaaPoista
 2. Minunkin kokeilu jäi kyllä viimeiseksi. Exotic Gargenilla on hyvä siemenvalikoima, mutta pistokkaiden toimitus ikävä kyllä ontui aika pahasti.

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! Minä sain ne aikana, jolloin oli pakkasta ja osa oli niistä paleltunut. Stavia oli sitkein. Ei minun kaikkia tarvinnut maksaa kuitenkaan. Onneksi tilaukseni oli ihan pieni. Voimaa kasvaville!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stevia on hauska uutuus. Toivotan onnellista kasvatusta taimillesi!

   Poista
 4. Minulla ei ole yhtään taimea kasvamassa tänä keväänä. Jospa seuraavan nousevan kuun aikaan korjaan tilanteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole seurannut kuun asentoja ollenkaan. Täytyykin paneutua asiaan. Kiitos vinkistä!

   Poista
 5. Täällä odotellaan edes jotakin merkkiä Pukin puutarhalta tilaamistani pelargonian pistokkaista. Laitoin sähköpostia ja pyysin laittamaan tilausvahvistusta jo joulukuussa tekemääni tilaukseen, mutta mitään ei ole kuulunut! Alan jo epäillä ettei sieltä mitään tulekaan:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat pistokkaasi! Niillä alkaa olla kiire, jos meinaa ehtiä kukittamaan ollenkaan tänä kesänä.

   Poista
 6. Postimyynnin kanssa on aina vähän onnenkauppaa. Pukilta mäkin odottelen pelakuita kuten Minna edellä. Ihania nuo taimipottirivit !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mielellään tekee kauppaa sellaisen kanssa millä on asiat mallillaan:)

   Poista