26.7.2013

Lämmintä viikonloppua!

Viikko on hujahtanut marjastuksen merkeissä. Mustikat ja vadelmat ovat nyt parhaimmillaan täällä Savossa. Paikoitellen mustikoita on runsaasti, onneksi. Lämpimät päivät ovat myös hyvää aikaa suunnitella uusi juttuja puutarhaan. Olen löytänyt jo monta kehityskohdetta:) Niistä sitten syksyllä ja ensi keväänä.Keltainen istutusalueeni on kauneimmillan, kun lapinnauhukset kukkivat.


Lilja
 Siemenestä kasvatettu tulikukka aloittaa kukintaa. Valkoinen tertturuusu aloittaa myös kukintaansa. Valkoiset syysleimut kukkivat kauniisti. 

 Krasseissa on monenlaisia väriyhdistelmiä. 


Tertturuusujen kukinta jatkuu. Alhaalla vasemmalla on punakukkainen kärsämö, mikä on myös keväällä siemenestä kasvatettu. Kesäleimusta löytyi vielä kaunis roosan värinen kukka.

Lämpöistä kesäistä viikonloppua! Nauti kukkarunsaudesta ja haaveile uusista kukkasista:)

21 kommenttia:

 1. Nuo lapinnauhukset ovat kauniita ja kaikki muutkin,Siemenistä kasvattamasi tulikukka on minulle tuntematon haluaisn myös sellaisen on kaunis,se on erillainen kuin minun tulikukka. Mukavaa auinkoista viikonloppua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita yhteystietosi sähköpostiini, niin lähetän sinulle siemeniä:)

   Poista
 2. Paljon on sulla kukassa juuri nyt! Omalla pihalla on jotenkin niin vihreää vaan...
  Mulla on ihan sama juttu, päässä pyörii kaikenlaisia suunnitelmia kun nyt ei varsinaisesti ole mitään "tekemistä". Tässä surffailenkin parhaillaan ja etsin ideoita omaan pihaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on samat ajatukset. Aion keskittyä nyt kasvattamaan kukkivien kasvien lisäämiseen;)

   Poista
 3. Krassit ovat ihania, kuuluvat olennaisena osana kesään.

  VastaaPoista
 4. Ihania kukkia! Valkoista tulikukkaa minäkin olen kaipaillut. Joskus ostin keltaisen tulikukan siemeniä, viime kesänä sellainen kasvoi, mutta ei näy tänä kesänä ollenkaan. Voisitko ottaa syksyllä siemeniä tuosta talteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Laita yhteystietosi sähköpostiini, niin lähetän sinulle siemenet:)

   Poista
  2. Sähköpostiosoitteeni; gardenofmydreamsblogi@gmail.com

   Poista
 5. Kaunista kukkarunsautta!
  Mullakin on suunnitelmissa nauhuksista ja päivänliljoista keltaista penkkiä, milloinkahan saan sen tehtyä... Vadelmia kerään tontin reunoilta ja viljeltyjä puutarhasta. Onneksi sain mustikkaa tädiltäni ja mansikoita torilta. Harmillisen kiirettä pitää töissä, etten ehdi millään itse metsään marjastamaan. Ihanaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, minäkin haaveilen puutarhavadelmista:)

   Poista
 6. Kauniit nauhukset. Tuollainen tulikukka pitäisi koettaa kasvatella itsekin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perennojen kasvatus on yllättävän helppoa! Jos haluat siemeniä tulikukasta, niin laita viestiä gardenofmydreamsblogi@gmail.com.

   Poista
 7. Ihana valkoinen ruusu. Minulla on samanlaista punaista siankärsämöä, viime vuonna kasvatettu siemenistä. Saitko kukkaan jo samana vuonna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kärsämöni ovat tänä keväänä kasvatettuja. Eli kukkivat samana vuonna.

   Poista
 8. Oi mitä kukkia, juttuja ja kuvia!

  VastaaPoista