14.8.2013

Ruosteista romantiikkaa

Tein jäljelle jääneestä piikkilangasta kattokruunun syksyisiä iltoja valaisemaan. Tosin voi olla etteivät kynttilät pala syysmyrskyissä. Lähempänä joulua kattokruunuun voi kieputella puutarhavalosarjan.

Vuosia sitten löysin lähimetsästä jätekasan, missä oli vanhoja lääkepurkkeja ja vanhat joulukuusen kynttilänpidikkeitä. Nyt sain pidikkeille käyttöä:) Piikkilankakiepistä roikkuu joustinpatjan jousia.
 Tein myös oven pieleen ruostuneista vanhoista esineistä "kollaasin". Kohta alkaa  kynttiläpolttelu todenteolla. Vanhan lasipurkin päällystin puhelinluettelosta otetulla sivulla. Kruunukynttilän jalkana on jokin vanha traktorin tai jonkin muun maatalouskoneen osa. Ruostuneet tavarat pelastin jätekuormasta.
Romanttisia loppukesän hetkiä myös sinulle:)

12 kommenttia:

 1. Ihanaa rustiikkia! Odotan jo innolla, että illat pimenee ja saa laittaa kynttilät tuomaan tunnelmaa.

  VastaaPoista
 2. Upeaa ! Sulla ei oo peukalo keskellä kämmentä, oot taitava ! Onpas hieno löytö nuo kynttilänpidikkeet, silmät avoinna kannattaa näemmä kulkea (vaikka tuo roskaaminen sinänsä onkin inhottava juttu, mutta pelastitpas ne sieltä luonnosta uusiokäyttöön).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. 50-60 luvulla ei maalla ole ollut muuta jätteiden hävittämiskeinoa, kuin kaivaa kuoppa maahan:)

   Poista
 3. Hienoja keksintöjä olet taitava kyllä on kivaa kohta puoleen iltaisiin poltella kynttilöitö.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilöitä on kiva poltella syksyn pimeinä iltoina:)

   Poista
 4. Niinpä, parempi ottaa piikkilangat pois metsistä, tekevät joskus eläimille kipeitä. Mutta on sulla kekseliäisyyttä, meillä menis tuollaset langat armotta metallinkeräykseen ;)

  VastaaPoista