17.9.2013

Syyskoristeita

Tänään olen ollut tosi laiskalla päällä. Eilen vielä suunnittelin jatkavani kukkapenkkien reunusten tekoa, mutta toisin kävi. Laiskuus vei voiton:)

Tuleeko sinulle koskaan fiilis, että ei yksinkertaisesti jaksa/kehtaa tehdä mitään? Minulle tulee joskus näin pimeään vuodenaikaan. Inspiraatiota joutuu hakemaan vaikka mistä. Välillä aurinko pilkahtelee pilvien lomasta ja silloin iskee into lähteä tekemään jotain. No, tänään SE jotain jäi tosi vähäiseksi; leivoin tiikerikakkua aamupäiväunien jälkeen, sain aikaiseksi hakea havunoksia tontin reunakuusista sekä jatkoin "turhien" tavaroiden kierrätystä. Tein joustinpatjan sisuksista toisen kivipylvään. Ensimmäisen kivipylvään tein kesällä pihatien risteykseen. Teen näitä koristuksia pihaamme kaikesta ylimääräisestä tavarasta mitä on kertynyt nurkkiin joko itselleni tai vanhemmilleni.

Koetahan jaksaa, vielä on viikkoa jäljellä:)

16 kommenttia:

 1. Kyllä tulee...Välillä tuntuu ettei jaksaisi ottaa askeltakaan pihalla, kun on niin harmaata ja sateista. Ja kun sen vielä tietää, että keli pahenee, eikä auta mikään. Parempi kun ei valitakaan.

  VastaaPoista
 2. Kun siitä joulusta päästään niin ollaan taas voiton puolella;D

  VastaaPoista
 3. Mulla on just toi olo syksyisin. Käperryn vaan kynttilän valoon lukemaan ja kutomaan sukkia. Pihalle innostun lähtemään kun aurinko paistaa, mutta yleensä se paistaa vain päivällä ja silloin en ole kotona. Nautin kyllä tosi paljon nyt kotoilusta.

  VastaaPoista
 4. Minä en ole alkuunkaan syksyihmisiä, saatikka sitten talviajan. Juuri tuossa yksi päivä totesin, että voisinpa olla kuin sammakko, horrostaa kylmän kauden ja heräillä taas keväällä, kun elämä voittaa!

  VastaaPoista
 5. No et kovin laiskana ollut, kun teit kivipylvään ! Hieno ! Kyllä huomaan, että ei ole enää samanlaista intoa ilmojen muututtua syksyiseksi. Ja ajatukset on jo siirtyneet osaksi siihen, että sisälläkin pitäisi pitkästä aikaa tehdä jotain. Mutta vielä yritän saada projektejani johonkin malliin, vaihtelevalla menestyksellä. Hyvää syksyä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni on, että syksy on jatkunut lämpimänä. Muutoin olisi jäänyt hommat tekemättä;)

   Poista
 6. Hienot jutut, varsinkin tuo kivipylväs on kovasti mieleeni.

  VastaaPoista
 7. Maarit, teeseitseenkin on iskenyt tuo inhottava blogger-vika, kiva postauksesi siellä ei oo päivittynyt lukulistoille :( Jos sulla on aikaa, niin voisit yrittää niin, että kopioit muokkaa tai luononos-tilassa tekstisi ja sitten teet siitä ihan uuden postauksen ja julkaiset sen (ja poistat vanhan). Sitten ehkä voi ilmestyä lukulistoille. Niin ärsyttävää kun blogimaailma ei toimi niinkuin pitäisi. Meinasin itse yrittää tuota kepulikonstia, mutta sitten kirjoittajaksi tulisinkin minä eikä se ole kiva juttu. Jos et ehdi tai ei onnistu, niin julkaisen sitten kuitenkin sen jälkeen Naamakirjaan niin sieltä osa ainakin jutun bongaa.

  VastaaPoista
 8. Voi voi, meinaa olla harva se päivä laiskuun fiilis. Sitä vastaan joutuu tapella, muuten jäis kaikki tekemättä ;)
  Mahtava kivipaasi, tykkään kovasti.

  VastaaPoista