24.11.2013

Ulkoilemassa

Eilen kävimme pyörimässä Kuopiossa. Olimme ostoksilla Matkuksen ostoskeskuksessa. Siellä olikin ihanasti joulu esillä. Kävimme syömässä pitkänkaavan mukaan (alkupalat ja jälkiruoat). Olipas mukava päivä, vaikka minä en todellakaan viihdy kaupoissa. Kun käy harvoin ja rauhallisesti kulkien, niin siten kauppojen kiertely menettelee. Hankin muutamia joulukoristeita. Entisiä alkaa jo olla niin paljon, että eiköhän niillä ja näillä uusilla mennään tämä joulu.

Tänään kävimme havujen keräysretkellä avohakkuun laitamilla. Elukat olivat tietenkin mukana. Rita juoksi ihan innoissaan lumessa. Laittelimme jo hieman joulua ja askartelimme joulukortteja. Nyt alkaa tuntuakin joululle, kun lunta on maassa. Taitavat vielä sulaa ennen joulua...ensi viikolle taisi säätiedotus luvata vesisadetta:)


 
Ostin Pentikiltä tuollaisen punaisen liinan ja kynttilämansetin. Kynttilän sain jo aiemmin lahjaksi. Tiimarista löysin metallisydämiä, -tähtiä ja -kuusia. Ulkokuusi sai jo pieniä joulukoristeita.
 


 
Matti Matikainen kiipeili puissa ja ajoi Mutikaista takaa.
 


 
Valkoinen maisema on niin tunnelmallinen.
 
Mukavaa viikonalkua sinulle blogiystäväni!

8 kommenttia:

 1. Oi olet ollut lempi kaupungissani! Pyrin käymään Kuopiossa joka kesä tervehtimässä opiskelukaveriani, menneenä kesänä en jotenkin saanut aikaiseksi ja ensi vuonna ei ole lomia vielä kertynyt, mutta ehkä sitten seuraava pääsisin! Kauniita koristeitapa löysit<3 Mukavaa alkavaa viikkoa, ensi viikolla alkaakin jo joulukuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuopio on mukava kaupunki. Siellä on paljon nähtävää. Torilla on aina leppoisa tunnelma.

   Poista
 2. Tiimarin metallisydän on kaunis. Pitääpä poiketa katsomaan kun minulta tuo ohut rautalankakin loppu.
  Lumi tuo maisemaan uutta syvyyttä ja tietty sitä valoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistähän me sitten ostetaan askartelutarvikkeita, kun Tiimari-ketju loppuu. Jospa työntekijät jatkaisivat sitä. Hyviä ja edullisia askartelukauppoja on harvassa, varsinkin täällä pohjoisempana.

   Poista
 3. Oikein ihanat kollaasit ja kuvat ♥
  Hyvää uutta viikkoa.

  VastaaPoista
 4. Kaunis liina, kynttilämansetti ja tuo Tiimarin sydän. Täälläkin pihamaa viimein sai ohuen ohuen lumihunnun. Pakkasta on sopivasti vain muutama aste. Oikein hyvää viikonalkua sinulle.

  VastaaPoista