18.1.2014

Tunnustus

Kiitos Tylsälle mörököllille tunnustuksesta!Säännöt suunnilleen tiedätte, jakakaa kuvan kera tätä tunnustusta eteenpäin yhdelle tai parille tai niin monelle kuin haluatte;)

Minäkään en laita blogeja paremmuusjärjestykseen. Monissa blogeissa on mukava vierailla ja erityisen hauskaa on vaihtaa mielipiteitä sekä saada vinkkejä ja neuvoja. 

Laitan tätä tunnustusta seuraaville blogeille;

Seijastiinalle Siivin-blogiin, joka on mukava uusi tuttavuus. Seijastiinalla on aivan mahtavia luontokuvia!

Eijalle Pääynäpuun varjoon, joka on ihana kasvatus-blogi. Siellä saat seurata niin erikoisien kuin tavallisten syötävien kasvien kasvua.

Jorille Hernepensaskujanteelle, täällä on mahtavia rakennustöitä meneillään. Niitä on kiva seurata ja onpa tarjolla myös leivonnaisten ohjeitakin.Tänään on ollut ihana pakkaspäivä. Mielialani on ollut korkealla ja kevät työni ovat käynnistyneet. Ne jotka ovat olleet mukanani alusta alkaen, varmaan muistavat kevät töideni aikaisen aloittamisen. 

Olen tänään virallisesti aloittanut kevätsiivouksen:D Aloitin tänään vanhempieni luona. Äitini on isäni, joka sairastaa parkinsonia, omaishoitaja. Haluan auttaa mahdollisuuksieni mukaan, joten teen vanhempieni luona kevät- ja syyssiivoukset sekä monia muita hommia. Hauskinta oli, kun isäni kovana laulumiehenä lauloi minulle lauluja samalla kun pesin keittiönkaappeja. Mukavastihan siinä aika kului ja puhdasta tuli. Ostin muutama vuosi sitten höyrypesimen. Höyrypesimellä tulee puhdasta ja samalla huoneilma raikastuu. Ikkunat pesen sitten, kun ilmat lämpiävät. Pakkanen ei onneksi haittaa sisätöitä:)

Kotona aion aloittaa kevätsiivouksen ensi viikolla. Perinteisesti keväällä perussiivouken lisäksi pesen verhot, petivaatteet ja ikkunat sekä saunaosaston katosta lattiaan, imuroin hirsiseinät, pyyhin kostealla kaikki muut seinäpinnat. Siinäpä sitä urakkaa piisaa moneksi viikoksi. Teen huoneen tai kaksi kerrallaan, niin homma ei tunnu liian rankalle. Näin olen kevään tullessa valmiina ryhtymään puutarhahommiin ajoissa. 

Tervetuloa blogiini Satu ja Tuulevi!

Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoille!

14 kommenttia:

 1. Upea aivan mahtava kollaasi talvesta ♥
  Kiitos oikein paljon tunnustuksesta.
  On ihana pakkaspäivä tosiaan ollut,ulkoiltu ja siivottu sisällä.
  Hyvää lauantai iltaa.

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat pakkaspäivästä! Hienot kevät työt oot jo aloittanut.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kiitos tunnustuksesta !
  Olet kyllä ollut karehdittavan reipas, kun aloitit jo kevätsiivoukset. Minä vasta laitoin eilen joulukoristeet pois.
  Tosi kauniita pakkaskuvia. Yritin kans kuvata, mutta näpit jäätyivät parissa minuutissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät, helposti käteen laitettavat hanskat helpottavat kuvaamista pakkasella:)

   Poista
 4. oonea tunnustuksesta! Upea kollaasi!

  Pitäisi itsekin tehdä kevätsiivous...

  VastaaPoista
 5. Ai,että mä ihailen ihmisiä,joilla on intoa siivota noin perusteellisesti. Meillä kyllä viikottain pyyhitään pölyt ja pestään lattiat sekä vessa,mutta kaappien järjestely ja ikkunoiden pesu on aina vaiheessa :)

  VastaaPoista
 6. Onnittelut tunnustuksesta. On hienoa, että autat myös vanhempiasi monin eri tavoin. Se kertoo paljon hyvää sinusta ihmisenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kommenttisi lämmitti mieltäni!

   Poista
 7. Kaunis kollaasi talvesta! Tuollaisia kuvia minunkin pitäisi ottaa enemmän eli tulisi mennä kameran kanssa kävelylle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kameraa kannattaa kuljettaa mukana kaikkialla.

   Poista