22.4.2014

Kasveja vailla valmista!

Pääsiäisen aikaan sain valmiiksi aloittamani polun laavullemme. Kasvit alkavat olla melkein selvät, mutta niistä sitten myöhemmin. Osan aion itse kasvatella siemenestä ensi keväänä. Tältä tämä nyt näyttää;


Polku sai alkunsa, kun lähimetsämme hakattiin. Puukone katkaisi jokaisesta suuresta puusta noin 8cm paksuisen kiekon. Mietin, että mitä käyttöä niille olisi ja tässä on lopputulos. Aloitin projektin tammikuussa. Silloin näytti tällaiselta;Pohjalla on osassa mansikkakangasta ja osassa sanomalehteä. Peitin lehdet/kankaan hakkeella. Huomasin, että märkä hake tiivistyy hyvin ja pysyy paikoillaan paremmin kuin kuiva hake. Polun sivuille aion istuttaa varjonkasveja.

Leppoisaa viikonjatkoa kaikille lukijoille!


14 kommenttia:

 1. Kierrätys on pop! Kyllä tuli upea. Minä käytän kaikki vanhat lehdet polkuihin myös. Haketta tai soraa päälle se on siinä!

  VastaaPoista
 2. Todella kiva tuli polusta laavullenne. Sopii tuohon ympäristöön niin hyvin.

  VastaaPoista
 3. Hieno on polku! Ja varmaan aika hieno tuoksu tuossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kesällä voi tuoksua hyvälle:)

   Poista
 4. Det ser godt ud.
  Gode billeder.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig dag.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihastuttava kiekkopolku. Kierrätystä parhaimmillaan. Minäkin olen kokeillut sanomalehtiä eristeenä. Laitoin kukkapenkin alle suodatinkankaan asemesta paksun n. 5cm:n kerroksen sanomalehtiä avattuna. Suodatus on toiminut jo useita vuosia.
  Aurinkoista kevättä.

  VastaaPoista
 6. Ihana polku ,sopii niin hyvin ympäristöön kaunista :)

  VastaaPoista