21.4.2014

Pääsiäispyhien tekemisiä

Aivan mahtavan lämpimiä ja aurinkoisia päiviä oli meillä täällä Pohjois-Savossa. Toki lämmintä taisi olla koko maassa. Ihana oli istuskella terassilla nauttien päiväkahvia työn lomassa. Tämmöinen ihana keli sai ainakin minulla mielikuvituksen lentämään. Pitkin pihaa tein suunnitelmia tulevalle kesälle. Suunnitelmia putkahtelee niin paljon, että laitan niitä muistikirjaan asti ylös. Osa ideoista ovat toteuttamisen arvoisia, toiset taasen jäävät varmaan suuren budjetin takia toteuttamatta:)


Perunanarsissit availevat nuppujaan. Olipa yksinäinen mehiläinenkin päivällä niissä surraamassa. Tulppaanit nousevat pensaiden alla. Makoisaa suklaakakkua nautittiin kahvin kera.
 

Ensimmäiset leskenlehdet ovat nostaneet kukkansa aurinkoa kohti. Kävimme mökillä nauttimassa eilen auringon paisteesta. Keittelimme kahvit ulkona ja maistelimme makkaroita. 
 

Lähipellolla on valtavat määrät muuttolintuja. Joutsenten kaakatus kuuluu joka kerta kun astun ulos. Töyhtöhyypät, kuovit, lokit ja muut vesilinnut ovat löytäneet tiensä lähijärvelle. 

Lämpöisiä kevätpäiviä sinulle blogiystäväni!

T.Maarit

9 kommenttia:

 1. Olen pääsiäisen tehnyt puutarhahommia ja useampaan otteeseen on täytynyt laskea lapio, sulkea silmänsä ja syventyä kuuntelemaan. Mikä lintujen konsertto! Kauniita kuvia olet saanut joutsenista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamulla on ihana astella ulos, kun lintujen laulu kuuluu ensimmäisenä:)

   Poista
 2. Kiitos Maarit! Kauniita kuvia keväästä

  VastaaPoista
 3. Aina on lupa haaveilla☺ mukavan nököiset kuvat.
  Kiitos ja Sinulle myös lämmintä kevään aikaa♥

  VastaaPoista
 4. Nämä kauniit ja lämpimät kelit ovat saattaneet myös uudet puutarha-ajatukset laukkaamaan tulevan vuoden/vuosien osalle. Suunnitteleminen on mukavaa. Aina niistä jokin osa toteutuu.
  Todella kauniita kuvia olet ottanut joutsenista.

  VastaaPoista
 5. Olen ihan huolissani joutsenista. Mistä he löytävät pesimisalueen tuo kaikki määrä. Ei arvannut Yrjö Kokko aikoinaan pelastaessaan koko villijoutsenkannan joskus 1950-luvulla, mikä määrä niitä olisi!

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia olet saanut joutsenista otettua. Ihanan lämpimiä päiviä on ollut. kivasti on nyt lähtenyt kasvit kasvuun:)

  VastaaPoista