28.8.2014

Joutilaalla jotakin

Vapaapäivän kunniaksi virittelin itselleni työmaan ulos. Tein yhden betonisäkillisen verran kaiken laisia tavaroita. Nyt sitten odottelen niiden kuivumista. Suurin työ betonitöiden tekemisessä on kaikkien purkkien ja purnukoiden kasaaminen yhteen paikkaan. Valutyöt ovat kyllä koukuttavaa hommaa. Vielä jäi yksi juttu tekemättä, joten yksi säkki betonia on ostettava:)

kuva14 

Kuvassa on yksi kesäkukka, mistä en ole tainnut aiemmin kirjoitella. Kukka on tiikerikaunosilmä. Kylvin pussin suoraan penkkiin. Yksi puska on päässyt kasvamaan kukkivaksi asti. Luulen, että muut ovat tulleet kitetyiksi keväällä:) Ruusuissa on vielä nuppuja jäljellä. Ne varmaankin kukkivat pakkasiin asti. Lehtikaalissa on paljon syötävää. Sitä täytyy laittaa pakkaseen asti. Hämähäkkikukat kukkivat komeasti vieläkin.
kuva15 
Keväällä laitoin vanhaan sinkkiammeeseen kasvamaan herneitä. Herneet kuivuivat lomamme aikana, joten piti keksiä siihen jotain:) Kirjavalehtinen maahumala ja kuunliljat saavat olla siinä tämän syksyä. 
Vartettu purppuraheisiangervo on kasvattanut juurelle piiskataimen. Katkotaanko tuo pois? Antakaapa vinkkiä!

Pihaan taitaakin olla tulossa synttärilahjani. Siitä lisää myöhemmin:D

Tervetuloa blogiini Mari L!

Oikein leppoisaa viikon jatkoa kaikille lukijoille!


2 kommenttia:

  1. Odotan innolla, mitä sinä olet saanut betonista valmiiksi. On se niin koukuttavaa. Laitoin jo kaikki betonitarpeet pois, mutta joudun kaivamaan ne uudelleen esiin, koska työkaverini pyysi tekemään hänelle kärpässieniä. Ainakin sinulla on raparperin lehdestä jotakin tulossa. Mutta niitä odotellessa.

    VastaaPoista
  2. Minullakin yksi säkki meni hujauksessa. Lisää betonia on saatava, että saan kaikki ideani tehtyä:) Lisää on luvassa!

    VastaaPoista