12.9.2014

Kuutamohulluutta?

Kuutamohulluuttako lie vai mitä, mutta tällä viikolla yöunet ovat olleet kovin katkonaisia! Tämäkö on syyllinen;


kuva1 

No, eipä ole tarvinnut sytytellä valoja yöllä, kun olen käynyt vettä juomassa. Vaivaako sinua unettomuus täyden kuun aikoihin?

kuva2 

Aamuisin on aavemainen tunnelma ulkona. Tänä aamuna lähdin niin aikaisen töihin, että oli pimeää ja sumuista. Oli jopa hieman pelottavaa ajella, kun hirvet ovat taasen liikkeellä.  Eilen tein hieman kukkapenkkimuutoksia. Siirtelin vanhoja kasveja uuteen paikkaan. Meillä onkin tulossa melkoisia muutoksia pihaan, mutta niistä sitten myöhemmin. Minun syksy menee kaivinkonetta odotellessa ja uutta istutusaluetta suunnitellessa.

Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoille!

18 kommenttia:

 1. Komeita kuvia!

  Kuu ei saa minua unettomaksi, mutta moni kertoo siitä kärsivänsä.

  VastaaPoista
 2. Komeita kuukuvia Kyllä kuu sekoittaa minun yö uneni täudesti ei kyllä ole tällä viikolla paljon nukkunut.
  Kiva että on kauniita syksyisiä päiviä. on mukava puuhastella pihalla :)

  VastaaPoista
 3. Kivat kuukuvat. Minua kuun mollotus taivaalla ei onneksi tee unettomaksi.

  Hyvää viikonvaihdetta.

  VastaaPoista
 4. Hienoja kuukuvia,minuun ei oel sillai vielä kuuhulluus iskennä,mutta voihan sekin iskee millon tahansa,hehe...

  Syksysitä viikonloppua :)

  VastaaPoista
 5. Juuri eilen omassa blogissani kirjoittelin myös unettomuudesta kuuaikaan, elikkäs kyllä vaivaa ja välillä melko pahastikin.
  Ihanaa viikoloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 6. Olen kai myös hiukan kuuhullu, yleensä täyden kuun aikoihin tunnen oloni tosi virkeäksi ja on vaikeuksia mennnä nukkumaan ja saada unen päästä kiinni. Tällä viikolla olen kylläkin poikkeuksellisesti nukkunut kuin tukki enkä ole herännyt yöllä edes vessaan. Normaalisti käyn kerran yössä vessassa, mikä sinällään on tosi raivostuttavaa, kun uni katkeaa kesken kaiken.

  VastaaPoista
 7. Täysikuu valvottaa täälläkin, monta kertaa jo noin kolme vuorokautta ennen varsinaista täysikuuta. Olen usein miettinyt, että olisi fiksua tehdä uusia kukkapenkkejä sun muita jo syksyllä valmiiksi, niin saisi sitten keväällä oikein kainalot hiessä istuttaa. =)

  VastaaPoista
 8. Kyllä olen vahvasti sitä mieltä, että täällä on yksi kuutamosta "kärsivä", yöllä heräilen ihan virkeänä ja voisi lähteä vaikka ulos käpsehtimään:) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Kyllä kuutamo on kaunis, ja välillä se valvottaakin. Kukkien siirtelyä olen itsekin tällä viikolla harrastanut monena iltana ja vielä riittää projektia. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Kyllä kuu joskus valvottaa. Upeita kuvia olet kuusta saanut. Hirveä sumu oli meilläkin aamulla. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 11. Jahah, oliskohan se ollu syynä omaankiin huonoon nukkumiseen? Hyviä kuvia mollukasta;) Aamut on tosiaan sumuisia, saa olla silmä tarkkana töihin ajellessa.

  VastaaPoista
 12. Upeat kuukuvat! Eipä nukuta aamuyöstä, sillä selkä herättää...

  VastaaPoista
 13. Upeita kuukuvia! Ja täällä on myös ollut sellaista sumua ja usvaa aamuisin, että vaikka minä lähden töihin valoisaan aikaan, niin aika hissukseen on saanut ajella, kun ei ole todellakaan näkyväisyyttä juuri ollut. Minua ei ole vaivannut unettomuus, johtunee ehkä siitä, että kun maltan mennä nukkumaan, niin silmät taitaa lupsahtaa kiinni ennen kuin poski koskee tyynyä... ;)

  VastaaPoista
 14. No justiinsa osuit kohteeseen! Tämä "hirvitys" se aina valvoo ikkunan takana kun oikein huonosti saa unenpäästä kiinni. Muutaman tunnin pyöriskelyn jälkeen on syytä tutkailla taivaalle, laittaa tuplaverhot ikkunaan ja vielä kaivautua peiton alle;) Se on kaiketi sitä kuuhulluutta?

  Voi mitä kivoja ideoita sitä sinulta kaivinkoneen myötä syntyykään. Jäädään innolla odottelemaan. Ajelehan varovasti siellä sumeessa. Onnekasi näitä lämpimiä päiviä riittää aina vaan.

  VastaaPoista
 15. Ollaan kyllä ihmetelty viime päivinä, miksi uni on niin katkonaista. Eilen huomasin nukkumaan mennessä että kuuhan siellä möllöttää.

  VastaaPoista
 16. Juu, kuuhulluutta poden ja nyt tämän kuun aina erityisesti "nukkumattia" on saanut "pyydellä" ☺

  VastaaPoista
 17. Kiitos kaikille kommenteista! Enpä näy olevan ainoa kukkuja;)

  VastaaPoista