21.11.2015

Paperitähtiaskartelua

Pimeys ja märkyys on taasen selätetty vähäksi aikaa;

kuva1 Eiliseltä illallta sininen hetki. Puut ovat niin kauniita lumisessa ulkoasussaan.Illan kuva on kuin taikametsästä:) Kohtahan meillä on aika taikakuun:D

Olen ollut tällä viikolla niin innoissani, kun löysin uuden urheilumuodon. Tyttäreni liittyi jo kesällä Yoogaiaan (tämä ei ole mainos) ja pitihän sitä minunkin kokeilla, kun en viitsinyt lähteä ulos kävelemään vesisateeseen . Kokeilin parina iltana ja olen aivan myyty. Ylipainon selättäminen tuntuu hyvälle ja polvetkin tykkäävät.  Olen saanut pudotettua painoa viime talvesta lähtien lähes 14kg.

kuva3
 Tänä aamuna lintulaudalla oli melkoinen ruuhka. Lintuset meinasivat alkaa ihan rähinöimään. Onneksi he ovat sopuisaa väkeä. Ne jotka eivät mahtuneet mökkiin syömään, siirtyivät suosiolla nokkimaan maahan pudonneita siemeniä. Uh huh, on siinä linnunkakka poikineen keväällä.

Tulisi vain pakkaset niin voisi tehdä omia siemensekoitusruokia linnuille syötäväksi.

kuva7

Paikallisesta marketista löysin jo aiemmin syksyllä tällaiset kivat valot. Näiden pinta on kaunista pitsiverhoilua. Valo on himmeä ja lämmin. Laitoin ne tyttäreni huoneeseen.

kuva4

Löysin pinterestistä paperitähti-ohjeen ja ajattelin kokeilla. Tämä ohje on englanninkielinen. Tähdistä tuli kiva lisä pöydän koristelautaselle. Tähtiä voisi ripotella vaikkapa joulukattauksen sekaan pöydälle. Kuvassa oleva poro on paperimassasta valmistettu, minkä ostin askartelukaupasta. Maalasin vain sen muiden koristeiden tunnelmaan sopivilla maaleilla. Paperimassa hahmoja voi maalata vaikkapa lasten kanssa akryylimaaleilla-edullista ja mukavaa puuhailua.

19 kommenttia:

 1. Onpa paljon lintuja, alkaakin olla valoisa aika vähissä. Kaunis asetelma!

  VastaaPoista
 2. 14 kilon painonpudotus tuntuu ja näkyy jo kropassa ja vaatteissa. Taisin ostaa samanlaisen valopallosarjan, marketista niinikään. Se on valaissut meillä jo muutaman viikon ja kauniisti sen tekeekin. Parasta, että siinä on ajastin. Ei tarvitse huolehtia sytyttämisestä ja sammuttamisesta.

  VastaaPoista
 3. Onpas kauniita askarteluja. Ja noin paljon lintuja lintulaudalla. Siinä on monia erilaisia lintuja. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Kivat askartelut ja ihanat lintukuvat. Vau, 14 kiloa on paljon! Kun minä saisin edes neljä pois...

  VastaaPoista
 5. Hui mikä talvi siellä. Suloisia punatulkkuja. Ihanat verhot ja muutkin sisustusjutut, tyylikästä...onnea upeasta painonpudotuksesta! Ei mikään turha temppu, wau!

  VastaaPoista
 6. Oikein mahtavaa,14 kiloa on hieno suoritus!

  VastaaPoista
 7. No todellakin, kuin sadusta tuo ylin kuva. Onnittelut painonpudotuksesta. Hieno suoritus. Punatulkut ovat aivan ihania ja tänään yksi lensi myös meidän lintulaudallemme. Toivottavasti niitä tulee jatkossa runsaasti lisää. Kiitos paperitähtivinkistä.

  VastaaPoista
 8. Mulla on vielä kokeilematta nuo paperitähdet, mutta kyllä vielä sen teen ;) Huikea painonpudotus. Jos saisit sen yht'äkkiä kantaaksesi, et pitkälle pääsisi. Onnea kevyemmälle elämällesi :)

  VastaaPoista
 9. Täälläkin on tullut lunta ja mikä ihanaa, ettei ole niin pimeää. Paperitähtiä en ole kokeillut, joten pitäisi niitäkin kokeilla joskus. Onnea painonpudotuksellesi. Se on ollut melkoinen urakka. Itse en kärsi ylipainosta, mutta joskus olen ollut 10 kg painavampi ja jo yhden kilonkin saaminen oli tuskallista. Mutta sitten jostakin syystä painoni alkoi laskea aivan itsestään. Nyt en halua yhtäkään grammaa pois. Kadehdin noita sinun punatulkkujasi, jotka vierailee teillä. terkuin Liisa

  VastaaPoista
 10. Kaunis asetelma tähtineen. Kaunis on lumimaisema ja nyt toivotaan, että lumi pysyy, eikä enää tulisi kurakeliä ☺

  VastaaPoista
 11. Meilläkin näytää ihan talvelta, ja hyvä niin tähän aikaan vuodesta:)
  Kiitos tuosta paperitähtiohjevinkistä, taidan kokeilla...

  VastaaPoista
 12. Onpa tosiaan sininen hetki, hyvin ikuistettu. Oih, teillä on useampi punatulkku lintulaudalla. Meillä se on harvinainen vieras.

  VastaaPoista
 13. Punatulkut on kauniita lintuja, tykkään erityisesti niistä. Lumikuvia on nyt jokaisessa blogissa, ensilumi on jotain huikaisevaa tähän pimeyteen :)

  VastaaPoista
 14. Meillä oli syksyllä punatulkkuja ja nyt joku ihan yksittäisesti käynnyt ruokinnalla.
  14kg pudotus on huikea. Minäkin olen saanut muutamia kiloja pois mutta vielä olisi pudotettavaa. Ruoka on vaan niin hyvää!

  VastaaPoista
 15. kauniita tähtiä! Kiva, että siellä on paljon lintuja:)

  VastaaPoista
 16. Onpa teillä paljon lintuja. Itse en muista nähneeni punatulkkuja sitten lapsuuteni talvien... Täytyypä kokeilla tehdä noita paperitähtiä, näyttävät hienoilta.

  VastaaPoista
 17. Kauniita tähtiä onnea kilojen pudetuksesta hieno saavutus :)

  VastaaPoista
 18. Kiitos kommenteistanne! Liikunnan lisääminen ja sokerin käytön vähentäminen ovat olleet ne keskeiset jutut millä olen onnistunut:)

  VastaaPoista