1.5.2016

Huikea viikonloppu!

Vihdoinkin lämmintä! Tästä ei voi olla nauttimatta. Eilen puuhastelimme ulkona koko illan. Ulkosaunan löylyissä pölyt katosivat pois, eikä unta tarvinnut odotella. Tuntuu omituiselle, että olen saanut kevät työt tehtyä kuukautta aiemmin muita keväitä. Onkohan tämä nyt jatkuvaa? Toivottavasti!

 Vielä viikko sitten mökkimaisemissa näytti näin talviselta. Laitoimme mökin kesä kuntoon. Nyt onkin mukava mennä seuraavan kerran, kun koko mökki on puunattu katosta lattiaan.

 Ilman orvokkeja ei kerta kaikkiaan voi elää:)

 Oli minulla ahkera mies viikonloppuna. Kattoa vaille valmis mini kasvari:)

 Taimet ovat saaneet valoa, valoa, valoa ja hieman jo kanankakkaa ja vettä. Orvokit ovat kasvaneet silmissä. Täytyy myöntää, ettei minulla ole ikinä ollut näin suuria taimia tähän aikaan. 

 Ahkeraliisatkin ovat pullistuneet hurjasti. 

Valkoiset hämähäkkikukat ovat hyvässä kasvussa myös.
 

 Kevät ilman suihkulähteen solinaa ei tunnu keväälle.

Puutarhurin lepopaikka sai kesäisen ilmeen. Ikean halppis tyynynpääliset käyvät hyvin ulos. Ei haittaa jos home tiplat tarttuvat, eivät ole kalliita uusia. Tyttäreni rippijuhliin vaihdan sitten uudet ja muuhun sisustukseen sopivat.

Tervetuloa mukaan uudet blogiystävät! Muutama viikko vierähtikin edellisestä päivityksestä...tästä tämä taas lähtee rullaamaan. Keijupuutarha on nyt viritteillä. Ehkäpä ensi viikolla siitä olisi jo kuvia. 

Toivotan sinulle aurinkoisia kevätpäiviä!

Maarit

21 kommenttia:

 1. Olen yrittänyt elää kevättä ilman orvokkeja, en onnistunut! Ihania kevään kukkijoita, joita pitää saada ruukkuihin ja amppeleihin! Upeat taimet Sinulla, orvokkia en ole aikoihin kasvattanut, nyt haikeus iski vaaleansinisiin sarviorvokkeihin, mummun kukkiin!

  Hiljalleen kevät saapuu keikutellenkin, upeita ilmoja on nyt ollut! Tuo lepopaikka on aika houkutteleva!

  VastaaPoista
 2. Jos ei tänä viikonloppuna ole päässyt pihalle hommiin säiden takia, niin johan on kumma. Varsinkin tänään helli hieno sää täällä ja taas edistyi pihan siivous kappaleen matkaa. Vaikka yhdessä siipan kanssa touhuttiin, niin töitä jäi vieläkin. Kyllä taas tuskittelee isoa tonttiaan ja liian runsaslukuisia kukkapenkkejä ja istutusalueita.
  Ahkeraliisojen kasvattajana, kerropa tuleeko tumma/punertava lehtisistä taimista punakukkaisia ja kirkkaan vihreälehtisistä valkoisia? Leijonankidoissa on ainakin noin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kiinnittänyt huomiota noihin ahkeraliisan väreihin, kun minulla on ollut aina samanvärisiä. Jännästi ennakoitavissa leijonankitojen värit;)

   Poista
 3. Ja piti vielä sanomani että komeita taimia on !

  VastaaPoista
 4. Kyllä ne orvokit on se mikä tuo kevään ♫
  Kivaa alkavaa viikkoa Sinulle Maarit ♥

  VastaaPoista
 5. Orvokkeja on vaan pakko saada joka kevät ja mitä aikaisemmin sitä parempi =) Hienot taimet sinulla jo! Ihanaa kun saatiin vihdoin aurinkoa ja lämpöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tämä lämmin vain tuntuu jatkuvan! Ihanaa...

   Poista
 6. Ihana aurinkoinen sää oli täällä meilläkin ja lähes koko päivä kului pihatöissä. Jokohan vihdoin saadaan pidempiaikaista lämmintä?

  VastaaPoista
 7. Meilläkin oli eilen superihana päivä. Oletpa hyvin liikkeellä, jos kevättyöt ovat jo tehty. Minulla niitä hommia riittää. Tosin hommat ovat itsevalittuja ja aiheutettuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haravointi on tehty, tokihan näitä puutarha töitä riittää ja riittää;)

   Poista
 8. Aivan kuin kesää kohti menisi :D
  Tahtoo myös tuollaisen pienen kasvarin! Taidan näyttää kuvan isännälle ;)

  VastaaPoista
 9. Oi miten hyvät taimet sinulla jo on. Tänään on ollutkin hyvin lämmintä saakin nyt työskennellä piha töitä ei palele, yöt kyllä on kylmiä.:)

  VastaaPoista
 10. Muhkeat ovat Sinun taimesi. Minulla on vasta pikkupiiperrystä, hentoja haituvia. Nyt vielä lämpöä riittääkin. Kohta ne saa jo ulos.

  VastaaPoista
 11. Mahtava pieni kasvari. Sinulla on kukkataimet todella hyvässä kasvussa. Toivottavasti suotuisat säät jatkuvat. Mukavaa viikonloppua tv Liisa

  VastaaPoista
 12. Your garden is beautiful !!
  Happy Sunday !

  VastaaPoista