25.10.2016

Lady Evergreen

Tänä vuonna havu askartelujen teko on ollut oikeaa luomisen tuskaa. Kun aloitan jonkin projektin, niin minulla on idea mielessäni. Jatko tai lopputulos voi olla kuitenkin ihan eri näköinen kuin idea, sillä muokkaan työtä tehdessäni. Tässäpä näitä tekeleitä sitten piisaa:


kuva7 

Ensin syntyi jäkälä puu. Löysin lahonneen koivun rungon metsästä, missä oli paljon kääpiä. Kiinnitys tavasta en ole tyytyväinen, koska rautalanka näkyy niin selvästi. Sitä täytyy vielä miettiä. Nahkajäkälää oli hauska työstää. 

kuva2 

Seuraavaksi oli työstin kranssin, mihin laitoin roikkumaan käpyjä sekä ylisöpöjä tuikkutaloja. Löysin nuo talot Clas Ohlssonilta. Hih, tintit ovat repineet sammalia pois kranssista. Tokihan ne menivät hyvään tarpeeseen; lämmikkeeksi talvipesään.
kuva1 

Hieman pimeä kuva:)

kuva3 

Saanko esitellä; Lady Evergreen:)

kuva5 

Havumekko on täydellinen valkoisilla callunan kukinnoilla koristeltuna.

kuva6 

Tokihan mekko ja lierihattu täytyy valaista:) 

Onko tämä nyt tässä? Sitä en vielä tiedä. Teen näitä niin fiilis pohjalta... Jotain on aina kuitenkin mielessä, eikä vielä ole sellainen fiilis että olisin jo antanut kaikkeni.

Meillä alkoi satamaan räntää. Maa on varmaan aamulla valkoinen. Onneksi autossa on jo talvirenkaat, mutta tilaamani pionit eivät ole saapuneet. Kääk, toivottavasti maa ei mene ihan heti jäähän, sillä en ole kaivanut kuoppia valmiiksi. Pionien paras istutus aika on syksyllä, joten vielä ehtii. Joissakin hollantilaisissa pioneja myyvissä nettikaupoissa on erittäin rajoitettu myyntiaika  ja halutuimmat juurakot menevät käsistä muutamassa hetkessä. Nopeus on valttia siis sielläkin. En ole hankkinut mitään erikoisia lajeja, mutta muutama hurmaava pioni saapuu penkkiini.

Hyvää viikonjatkoa sinulle!
Maarit

29 kommenttia:

 1. Aivan ihania. Kyllä noita passaa laittaa näytille. Tuo kranssi on tosi kiva. Meilläkin satoi tänään lunta.

  VastaaPoista
 2. Kauniita askarteluja. Neiti Evergreen on kerrassaan viehättävä.
  Mukavaa viikon jatkoa.

  VastaaPoista
 3. Hienoja askarteluja. Minullakin olisi läjä havuja..pitää miettiä. Kiitos ideoista!

  VastaaPoista
 4. Voi, miten hienoja juttuja taas! Mun blogissa on muuten kirja-arvonta, joka vois kiinnostaa, koska siinä on just kaikkia tommoisia askartelujuttujakin.

  VastaaPoista
 5. Vau, jaksat vielä istutella pioneja! Mä en saisi enää aikaiseksi niin isoja juttuja, syysasetelmia ja muuta sellaista pientä vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on kutina käsissä koko ajan. Koko ajan täytyy tehdä jotain 😉

   Poista
 6. Hienot askartelut. Varsinkin tuo ikivihreä leidi on upea:)

  VastaaPoista
 7. Oih, kauniit asetelmat ☺ havumekko valoilla hieno ☺
  Kivaa viikon jatkoa Sinulle ♥

  VastaaPoista
 8. kauniita askarteluja olet tehnyt. Tykkään myös havumekosta :)

  VastaaPoista
 9. Onpa kauniita asetelmia! Mistä tilasit pionisi? Talvea varmaan saamme vielä odotella vaikka rännällä se pelotteleekin!

  VastaaPoista
 10. Ihania nuo sinun askartelusi. Harmi, että linnut vievät kranssistasi sammaleet. No saahan sitä uutta metsästä. Tuo Ladysi on kyllä kaunis. Liisa

  VastaaPoista
 11. Kylläpä Lady on hienona, upea on mekko! Minulla havut vasta eilen tuotu pihalle, taitavat suurimmalta osalta siirtyä aikanaan kasvien suojaksi...

  VastaaPoista
 12. Vallan mainio tuo käpy-lyhty-kranssi!
  Ja lady on lady, kyllä tunnistaa. Hauskakin lienee :)

  VastaaPoista