23.5.2017

Aurinkoiset terveiset Pohjois-Savosta

Ihana kesä on vihdoinkin täällä!

kuva2 

Keltavuokot ovat levinneet ja avasivat kukkansa meidän ihailtavaksi.

kuva3 

Ensimmäiset tete narsissit ovat avautuneet. Keltaiset kukat jotenkin kuuluvat kevääseen, mutta todelliset kaunokaiset ovat ehkä nämä;
kuva15 

Kerrotut lumikellot ovat niin must!

kuva6 

Vaaleanpunaiset kevättähdet ihastuttavat herkkyydellään.

kuva10 

Helmililja rivistö leviää joka vuosi lisää.

kuva5 

Tästä olin jo ihan paniikissa. Ruttojuuri pihassani...mistä ihmeestä se on voinut tulla...piti jäädä odottamaan kukintoa, vaikka osan jo kaivoin pois...

kuva1 

Sain varmennuksen puutarhaystävältä...imikkähän siinä:) huh, huh..

kuva4 

Terassi alkaa olla valmiina kesään.

kuva7 

Olen saanut muutamia istutuksiakin tehtyä...särkylääkkeen voimalla...tätä kirjoittelen levossa ja säntään taas ensi viikolla lääkäriin:( lonkan limapussi tulehtuu kuukauden välein. Tänään olen taas pumpannut itseni täyteen lääkkeitä; kaksi panacodia, vielä yksi yöksi, kolme buranaa....huh, loman jälkeen marssin yksityislääkärille ja anon pääsyä leikkausjonoon. Koska joudun edelleen tekemään fyysisesti raskasta työtä, niin eihän tässä ole muuta tietä kuin leikkauspöydälle:( Kevyempi työ voisi pidentää leikkausken tarvetta, mutta nyt mennään tällä.

kuva8 

Puutarhatyöt saavat ajatukset pois tulevasta. Puutarha työt tuovat iloa ja antavat muuta ajateltavaa. John Davis köynnösruusut ovat tulossa tänne jossain vaiheessa (tilauksen olen tehnyt;))

kuva9 

Vesiaiheen lorina kuuluu meidän kesään. Ihana vihreys alkaa vallata puutarhaamme.

kuva14 

Riippa lehtikuusi oli tämän kesän äitienpäivä lahja. Pehmeät neulaset ovat kauniin vihreät. Hänestä on iloa moneksi vuodeksi.

kuva12 

Aloitin betoni työt tällä pionin kukalla. Ostin muotin fb:n betoniryhmäläiseltä. Kaunis on hän ja hän saa monta kaveria kivireunusten piristeeksi.

Toivotan aurinkoa ja lämpöä päivääsi❤

Maarit

11 kommenttia:

 1. Ihana äitienpäivälahja tuo riippalehtikuusi. Puutarhassa saa hyvin ajatukset muualle, mutta kipua on vaikea täysin unohtaa. Toivottavasti saat pian siihen avun.

  VastaaPoista
 2. Oi, miten ihana betoniruusu! Ja terassisi näyttää kovin kutsuvalta... Ja köynnösruusukaaret odottavilta... tulee varmasti upea!
  Voimia vointiisi, tuntuu varmasti ikävältä, kun joutuu kkestämään kipuja ja noin paljon särkylääkkeitä syömään.. Silti iloa päivääsi!

  VastaaPoista
 3. Mahtavan kokoone terassi. Tuasta poluusta tuloo hiano, ruusuporttiinensa.
  Surkia vaiva, toivottavasti saat siihe pian apua.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kukintaa ja terassisi on aivan upea. Toivottavasti pääset pian leikkaukseen ja saat apua.
  Terveiset Koillis-Savosta! :) Täällä tarvittaisiin sadetta.

  VastaaPoista
 5. Epistä,meillä ei vielä ole keltavuokoista tietoakaan;).
  Ihania kukkasia teillä,varsinkin nuo kevättähdet on kauniita.

  VastaaPoista
 6. Paranemisia. Hieno terassi. Paljon olisi aina tehtävää, mutta malta myös parannella itseäsi.

  VastaaPoista
 7. Kaunista on sinulla pihassa ja kerrassaan upea terassi. Lonkkakivut ovat ikäviä ja minullakin oikea lonkka joskus oirehtii. Ei oikein kesältä tunnu täällä Savossa, kun on luvannut koko viikolle alle kymmenen asteen kelejä.

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti saat apua vaivaasi. Tuosta sinun porttijonostasi tulee upea vielä. Kauniita nuo betoniruususi.

  VastaaPoista
 9. Upea terassi ja hieno betoniruusu! Muutenkin kauniita kuvia ja mukava yllätys tuo imikkä. Toivottavasti lonkkakipusi olisi jo lievittynyt. Mukavaa alkavaa viikkoa! P.s. blogissani on synttäriarvonta:)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommenteistanne! Polvileikkausta odottelen, joten helpotusta elämääni on luvassa vaikkakin kovan kivun kautta:)

  VastaaPoista