24.10.2012

 

Sain tämän tunnustuksen Metsätontun Ruusutarhasta. Kiitos siitä. Vastailen kysymyksiin ja laitan loppuun kenelle tunnustusta jaan.

 Saadakseen tämän tunnustuksen pitää vastata seuraaviin kysymyksiin ja nimetä muita blogeja tunnustuksen saajiksi, sekä ilmoittaa tunnustuken saajille heidän valinnastaan.


 Kysymykset:
 

 1. Elämäsi parhain saavutus?
Perhe ja elämä nykyisessä asuinpaikassa.

 2. Kolme tärkeintä asiaa elämässäsi?
Perhe, terveys ja elämän ilo.

3. Minkä näistä kaupungeista valitsisit matkakohteeksesi  Pariisi, Rooma,  Lontoo, New York? 
Rooma
4. Lempi liikuntamuotosi, kirjailijasi, musiikkisi ja taiteilijasi?

Sauvakävely on ehdottomasti lempi liikuntamuotoni. Tykkään kävellä metsässä, marjastaa ja sienestää. Saan ideoita puutarhaani ja askarteluihini luonnosta.

Kuuntelen musiikkia vain autoillessani ja silloin minulle käy radiokanavat. Kotonani ei ole edes radiota tai muutakaan soittovehjettä, koska hiljaisuus on mikä minua rauhoittaa.

Lempi taiteilijani. No huh, en juurikaan tunne monia, mutta omistan kyllä Juhani Palmun grafiikkataulun. Hänellä on selkeä linja.

5. Harrastuksesi?
Rakastan käsillätekemistä! Vaikka en olekaan hirveän taitava, niin väsään kaikkea kivaa mikä inspiroi minua. Tällä hetkellä yritän keksiä kaikenlaista koristetta puutarhaan, kukkien lisäksi. Tykkään askarrella, virkata ja neuloa. 

hetän tunnutuksen seuraaville blogeille;

 omallapihalla

3 kommenttia:

  1. Kiitos tunnustuksesta! mutta mie en oikee haluais noihin kysymyksiin vastailla, niin jätän tällä kertaa sen väliin. Kiitos kuitenkin!=)

    VastaaPoista