17.11.2012

Lauantaipäivän puuhailua

Innostuin viimeviikonloppuna tekemästäni käpytähdestä/kukasta ja kävin tänäänkin hakemassa lisää oravan nakertamia käpyjä seuraavaa askartelua varten. Mukaan tarttui koivukin. Pihassamme ei ole sellaista puuta mihin voisi ripustaa lintujen ruokinta-automaatteja , niin tein sellaisen. Kaadoin 3 metrisen koivun ja katkoin siitä oksat, siten että runkoon jäi lyhyet oksantyngät, mihin voi ripustaa ruokinta-automaatin. Runko voisi olla korkeampikin, sillä koivussakin tukevimmat oksat ovat matalalla. Paras ripustus oksa on aika matalalla tulevia hankia ajatellen.

Mutta joka tapauksessa tällainen siitä tuli.


Metsäreissulla oli Rita mukana.


Hieman on jo minunkin pitänyt alkaa fiilistellä joulua...Tänä vuonna olen suunnitellut laittavani joulukukat leikkokukista. Aikaisemmin minulla on ollut vain perinteistä joulutähteä ja hyasinttia sekä amaryllistä. Suunnittelin niin, että tekisin jokaiselle adventille uuden asetelman.


Lisäsin myös uuden sivun tänne blogiini. Noita askarteluja alkaa olla niin paljon, että laitoin jouluaskartelut omalle sivulle. Käy tutustumassa! Nyt siellä olevat jutut on viime vuonna tekemiäni.

3 kommenttia:

 1. Lintujen ruokintaa täällä meilläkin on tänään harrastettu. Ostin uuden, ison Kota-nimisen automaatin. Siihen menikin iso pussillinen siemeniä kerralla. Nyt kelpaa lintujen syödä ja ei tarvitse koko ajan olla täyttämässä.

  VastaaPoista
 2. Voi miten upea adventtijuttu sinulla. Ensin tuli mieleen, että teetkö tällaisen joulukalenterin, mutta varmaan siihenkin keksit jotakin.

  Täällä on niin mukava ideoida, kun jotenkin saa vinkkiä ja potkua muilta kirjoittajilta.

  Hyvä kaato oli! (silmänisku)

  VastaaPoista
 3. Juu, kuvat tulevat sitten myöhemmin noista tulevista kukka-asetelmista. Tuo askarteluvimma on mennyt niin luihin ja ytimiin, että koko ajan pitää olla jotain väkertämässä:)

  VastaaPoista