15.12.2013

Huurtuneita hedelmiä

Tein jouluisen hedelmäkoristeen, missä on huurrettuja hedelmiä. Huurre syntyy valkuaisesta ja hienostasokerista. Sivele hedelmän pinta pullasudilla valkuaisella. Pyoritä hedelmä sokerijauheessa. Tällaiseen suurempaan koristeeseen laitoin hedelmät varrastikkuissa asetelmaan. Tässä asetelman pohjana on metellinen köynnöstuki, mikä on päällystetty verkolla. Kiedoin tuen päälle tekokuusiköynnöksen. Sitten varrastikuissa olevat hedelmät koloihin, mistä näkyy verkkoa. Nämä kuvat on otettu puhelimella, joten pahoittelut laadusta. Eikä ulkopuolikaan ole kummoisesti koristeltu, kun tein tämän koristeen töihin:) Mutta idea varmaan tulee selväksi.

Lämpöistä 3.adventin iltaa kaikille! Tervetuloa uudet lukija! Oletko osallistunut jo arvontaan? Tänään on viimeinen mahdollisuus osallistua KLIK.16 kommenttia:

 1. Tekokuusiköynnös on kyllä monikäyttöinen ja kätevä, ei varise eikä lakastu. Ja aidot hedelmät tekee koristeesta aidon ja uniikin :) Nice!
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tilanteessa on pakko käyttää tekokuusta:) Oikeat havut varisevat niin herkästi sisätiloissa.

   Poista
 2. Upeita kuvia.
  Joskus olen itsekin tehnyt huurteisia hedelmiä, kauniita ovat ♥

  VastaaPoista
 3. Kiva kuusi. Hienoja nuo huurteiset hedelmät, luulin että ne ovat vaan ulkona jäätyneet ;)
  Musta tuntui että mulla on tuo ruusukirja, joten jätin nyt arvonnan väliin tälläkertaa ;)

  VastaaPoista
 4. Kaunis asetelma. Onko nuo hedelmät tarkoitettu syötäväksi vai luovatko ne vain tunnelmaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki niitä voi syödä kotioloissa. Nämä tulevat olemaan viikon verran koristeena työpaikallani, niin niitä ei kukaan syö. Katsellaan vain:)

   Poista
 5. Kaunis asetelma ja aivan ihana tämä blogisi muutenkin! Onneksi "eksyin" tänne, täytyy laittaa muistiin että osaan uudestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa! Eksy ihmeessä toisenkin kerran!

   Poista